Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

20:55, duminică, 1 octombrie, 2023

De ziua internațională a persoanelor vârstnice, ÎPS Mitropolit Vladimir a oferit micul dejun, prânzul și cina celor 160 de persoane ale Centrului de plasament pentru Persoane Vârstnice și Persoane cu Dizabilităţi din Chişinău

La data de  1 octombrie, la nivel global, este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate. Cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a oferit micul dejun, prânzul și cina celor 160 de persoane ale Centrului de plasament pentru Persoane Vârstnice și Persoane cu Dizabilităţi din mun. Chişinău.

Părintele Boris Canțîr, parohul bisericii „Sfântul Cuviosul Serafim de la Sarov” din cadrul Centrulului de Plasament ne-a relatat despre activitățile desfășurate în acest centru social. Totodată, a exprimat recunoștință Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir pentru toată asistența duhovnicească și materială acordată vârstnicilor.

De mai mulți ani,  Mitropolitul Vladimir este alături de persoane solitare și cu nevoi speciale, oferindu-le periodic hrană și alte bunuri de primă necesitate.
Ziua internațională a persoanelor vârstnice ne cheamă să reflectăm asupra grijii pe care trebuie să o purtăm față de toate generațiile, dar în special față de bătrâni.
Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media