Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:22, miercuri, 19 iunie, 2024

Corul de copii al Catedralei „Naşterea Domnului” din Chișinău în vizită la Reședința mitropolitană

Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir a primit miercuri, 19 iunie, la Reşedinţa mitropolitană colectivul corului de copii al Catedralei mitropolitane „Naşterea Domnului” din municipiul Chişinău.

După interpretarea mai multor cântări bisericeşti, doamna preoteasă Feodora Burlac, conducătoarea corului, a cerut binecuvântarea Mitropolitului pentru participarea corului de copii la Festivalul Internațional de Muzică Corală din Grecia, care anul acesta va avea loc la finalul lunii iunie în orașul Egumenița.

Vlădica Vladimir a binecuvântat copiii și i-a încurajat pe membrii acestuia să persevereze în munca lor de mărturisirie a Ortodoxiei prin cântare bisericească.

Adresându-se doamnei preotese Feodora Burlac, ÎPS Vladimir i-a mulţumit pentru dedicaţia sa în domeniul artei corale, exprimându-și speranţa că şi în viitor, membrii colectivului pe care îl conduce vor da dovadă de profesionalism şi de înaltă cultură a muzicii eclesiale.

La rândul său, doamana preoteasă Burlac a mulţumit Mitropolitului pentru sprijinul acordat şi pentru grija permanentă pe care o poartă arhiereul pentru tânăra generaţie a cântăreţilor bisericeşti.

La final, copiii au primit din partea arhipăstorului cărţulii de rugăciuni şi calendare bisericești.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media