Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:51, marți, 29 decembrie, 2020

Continuă campania „De Crăciun devii mai bun!”: Zeci de copii și bolnavi au primit daruri de la voluntarii Centrului Social-Misionar al Mitropoliei

Având binecuvântarea arhierească a ÎPS Mitropolit Vladimir, voluntarii de la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” din Chișinău au oferit cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Spiridon daruri la zeci de copii și bolnavi din municipiul Chișinău cu posibilităţi materiale limitate.

Acțiunea a fost cuprinsă în Campania Filantropică „De Crăciun devii mai bun!”.

Voluntarii au vizitat de această dată peste 10 familii nevoiașe din comunitatea parohială „Sf. și Drepții Părinți Ioachim și Ana” din or. Sângera, mun. Chișinău, cărora le-au oferit daruri: cadouri, dulciuri, jucării, hăinuțe, încălțăminte, produse alimentare și igienice și portocale.

De asemenea, tinerii voluntari au oferit pachete cu dulciuri, alimente și alte produse alimentare celor aproximativ 40 de pacienți internaţi în Spitalul nr. 4 din Capitală și au vizitat și alte familii defavorizate, aducând daruri și mângâiere copiilor, dar și bătrânilor aflați singuri și înfricoșati de teama acestei pandemii.

Acţiunile filantropice din perioada sărbătorilor de iarnă (decembrie 2020-ianuarie 2021), organizate de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei Moldovei, au în vedere mai multe familii cu un număr mare de copii sau persoane vulnerabile din municipiul Chișinău, dar și din localitățile limitrofe din țară, beneficiari permanenți ai Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate.

Cei care doriți să participați în calitate de voluntari sau să susțineți cu anumite mijloace acțiunile din cadrul campaniei filantropice puteți apela la nr. de telefon: 067223981.

Să continuăm împreună să înmulțim aceste daruri și să aducem cât mai multă  bucurie și alinare celor aflați în lipsuri și în deznădejde!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate