Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:46, sâmbătă, 2 aprilie, 2022

Continuă Campania „Carte Ortodoxă pentru spitalele din Moldova”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir, Sectorul Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale continuă Campania „Carte Ortodoxă pentru spitalele din Moldova”.

Săptămâna trecută, Preşedintele Sectorului Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale, Protoiereul Marin Cij a vizitat Spitalul Raional Drochia, unde a adus o donație de carte ortodoxă pentru biblioteca parohială ,,Sf. Irh. Nicolae”, de pe lângă Spitalul Raional Drochia.

La rândul său, preotul responsabil de acest spital, Prot. Vitalie Tanas a dăruit o parte din literatura primită lucrătorilor medicali la sfințirea Secției Reanimare, medic Șef de Secție, Anatolie Focșa.

De o donație de carte a avut parte și biblioteca Spitalului nr. 4 din Chișinău, str. Columna 150, Director Valeriu Cernețchi.

Prin intermediul  Campaniei „Carte Ortodoxă pentru spitalele din Moldova”, peste 100 de titluri de carte ortodoxă au ajus la biblioteca Centrului moral – spiritual „Sf. Cuv. Stelian”, de pe lângă grădinița nr. 150, sectorul Rîșcani, str. Matei Basarab 4. Preot Ioan Cij, responsabil de activitatea Centrului moral – spiritual.

O parte din cărțile distribuite au fost oferite de către editura Agaton, www.agaton.ro prin intermediul Asociației Ortodoxe Sf. Filaret cel Milostiv.

Cei care doresc să sprijine Campania „Carte Ortodoxă pentru spitalele din Moldova”, făcând o donaţie de literatură religioasă pentru bibliotecile de spital, destinate în special bolnavilor aflați în suferință, o pot face apelând la nr. de telefon: +373 69506453.

 

Sectorului Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale