Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:25, joi, 25 aprilie, 2019

Consiliul veteranilor, sect. Buiucani, Chișinău, a fost vizitat în cadrul Campaniei caritabile de Paști: „Un cadou pentru Înviere!”

În perioada binecuvântată a Praznicului Învierii Domnului, Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove în parteneriat cu conducerea Liceelor Teoretice „Orizont” din țara noastră, profesorii, părinții și elevii acesteia, cu multă speranță îndreptându-și gândul către persoanele care au mai mare și mai multă nevoie să primească Lumina Învierii în casele și în sufletele lor, a lansat Campania caritabilă de Paști: „Un cadou pentru Înviere!”

Astfel, organizatorii au expus în această perioadă mai multe urne de colectare a banilor, atât în incinta filialelor din țară a Liceului Teoretic „Orizont”, în incinta Reședinței mitropolitane din Capitală, precum și în Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău.

În toată această perioadă următoare a Postului Mare, cât și în perioada festivă a sărbătorilor legate de Praznicul Învierii Domnului, elevii și profesorii instituției de învățământ, s-au alăturat acestei nobile inițiative.

Banii colectați în cadrul campaniei au fost folosiți pentru a cumpăra alimente de bază, alimente, haine, încălţăminte şi jucării, pentru a aduce zâmbete și bucurie pe fețele celor mai triști ca noi.

Joi, 25 aprilie, în incinta Consiliului veteranilor, sect. Buiucani, Chișinău, reprezentanți din conducerea Mitropoliei și a Liceelor Teoretice „Orizont” au împărțit primele ajutoare adunate în cadrul Campaniei caritabile de Paști: „Un cadou pentru Înviere!” Peste 20 de pensionari au primit pungi cu alimente, îmbrăcăminte și cărțulii de rugăciuni.

Campania caritabilă de Paști: „Un cadou pentru Înviere!” va continua pe tot parcursul Săptămânii Luminate în mai multe locații din republică.

Dăruind, vei dobândi…