Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:35, joi, 24 februarie, 2022

Concurs la Religie: „Ora de Religie – cunoaștere și devenire spirituală”, ediția a II-a

Cabinetul Metodic al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove anunță ediția a II-a a concursului online la Religie – „Ora de Religie – cunoaștere și devenire spirituală”. Concursul se desfășoară în instituțiile de învățământ în care se studiază disciplina opțională Religia. Concursul are drept scop: valorificarea potențialul didactic la disciplină și încurajarea elevilor să cunoască „lumea religiei și valorile acesteia”.

    Concursul este organizat de către Cabinetul metodic al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldoveeste la a doua ediție și se desfășoară în baza Curriculum la Religie clasele I-IX, Ordin de aprobare nr.761 din 08.09.11.

    Concursul se adresează elevilor din ciclul primar și gimnazial care beneficiază de educație religioasă, atât în școlile de stat cât și în școlile parohiale, acesta se va desfășura în data de 5 martie 2022. Concursul se va desfășura în format online, prin completarea pe parcursul zilei de către elevi a unui chestionar Google, întrebările vor fi formulate în baza manualului și a curriculumului la disciplină.

    Concursul se desfășoară online, pe baza unui link care va fi distribuit profesorilor și catiheților pentru ca acesta să ajungă în posesia elevilor.

    📧 Rugăm profesorii să aibă lista elevilor ce vor participa la concurs (selectați preventiv câte 2-3 din fiecare clasă, maxim 10 elevi de la paralelă) din partea instituției cu adresa de email a acestora sau orice mijloc prin care vor putea transmite link-ul (Viber, Google Classrooms etc).

    Oferta și intenția de participare se realizează de către profesori până pe data de 3 martie 2022 prin completarea Chestionarului.

Sursa: https://predare-religie.blogspot.com/