Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:43, miercuri, 1 mai, 2024

Centrul Social și de Caritate “Preoteasa Irina Cij” s-a alăturat Campaniei “Un dar pentru Înviere”

În cadrul campaniei de Paști pentru persoanele social-vulnerabile “Un dar pentru Înviere”, de praznicul “Intrării Domnului în Ierusalim”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, Centrul Social și de Caritate „Preoteasa Irina Cij” a desfășurat o acțiune de binefacere.

Astfel, în colaborare cu parohiile “Nașterea Maicii Domnului”, din or. Padova, Italia, și comunitatea “Sf. Cuvios Stelian” din or. Chișinău, s-a adus și de data aceasta zâmbetul în mai multe familii aflate în dificultate. Familiile beneficiare provin din orașele: Chișinău, Bălți, Ialoveni, Sângera, Drochia, Anenii-Noi, cuprinzând totodată și localități din Transnistria.

Au fost oferite pachete cu produse alimentare și alte daruri de strictă necesitate pentru a oferi celor lipsiți un trai mai bun.

Centrul Social și de Caritate “Preoteasa Irina Cij” reprezintă una din cele mai exemplare instituții cu caracter social-filantropic din Capitală, care a inițiat și desfășurat de la înființare până în prezent mai multe proiecte și acțiuni filantropice, demarate în susținerea a sute de familii aflate în dificultate, bătrâni singuratici, bolnavi și familii numeroase.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate