Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

19:05, duminică, 4 februarie, 2018

Caravana Națională umanitară Off Road 4×4 în orașele din nordul republicii. Au fost vizitate 103 familii social vulnerabile

Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove de comun cu Inspectoratul General al Poliției, reprezentanții Asociației TERRA VALAHIA, JTC, și alți oameni cu inima mare, continuă să aducă lumina în casele și sufletele celor peste 100 de familii ai căror membri sunt mai triști decât noi.

Vineri, 2 februarie 2018, a fost dat startul Caravanei Naționale Off Road 4×4 (partea a 2-a) în orașele din Nordul Moldovei.

Organizatorii Caravanei și-au propus să facă mai frumoasă măcar o mică parte din viața unor oameni nevoiași. Cele trei entități sunt deja la cel de-al doilea maraton al carității.

La eveniment, cu binecuvântarea Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir a participat PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan însoțit de un sobor preoțesc.

După oficierea unui Tedeum de binecuvântare la drum, PS Ioan a transmis participanților la Caravană mesajul de binecuvântare al ÎPS Mitropolit Vladimir și a stropit cu apă sfințită mijloacele de transport.

Caravana Națională a pornit din ograda IGP spre nordul Republicii Moldova, iar darurile pentru familiile vulnerabile din punct de vedere social au fost împărțite începând cu satul Micăuți, după care participanții la Caravană au vizitat și alte 103 familii în care sunt 400 de copii și 25 de persoane cu dizabilități.

Aducem sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit cu haine, produse alimentare, transport la aceasta campanie umanitară.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media