Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:45, vineri, 9 februarie, 2024

Campanie de colectare a ajutoarelor destinate membrilor Asociației Nevăzătorilor din Moldova, organizată de biserica ”Sf. Dimitrie cel Nou” din Chișinău

Campania de colectare a ajutoarelor, organizată de părintele-paroh, prot. mitr. Vadim Cheibaș, preoteasa Ruxanda și comunitatea ”Sfântul Dimitrie cel Nou” din mun. Chișinău, str. Pietrarilor 2, destinată membrilor Asociației Nevăzătorilor din Moldova, s-a încheiat cu realizări îmbucurătoare.
Inițiativa, care a implicat donații sub formă de pachete cu produse alimentare, a fost primită cu recunoștință de către 35 de beneficiari, aceștia exprimându-și recunoștința printr-o scrisoare adresată bisericii organizatoare. Această acțiune subliniază solidaritatea comunității și sprijinul concret oferit persoanelor cu deficiențe de vedere.
În acest sens, aducem mulțumiri enoriașilor Bisericii Sf. Dimitrie cel Nou din Chișinău pentru participarea activă și generozitatea arătată. Contribuția adusă a fost esențială pentru succesul acestei campanii și sperăm la o implicare la fel de entuziastă și în viitoarea inițiativă de Paște.