Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

12:57, marți, 18 aprilie, 2023

Campania de Paști „Un dar pentru Înviere!” a ajuns la copiii și familiile defavorizate din s. Chiștelnița, r. Telenești

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, în cadrul Campaniei de Paști pentru persoanele social-vulnerabile „Un dar pentru Înviere!”, în Parohia „Sf. Ierarh Nicolae” din s. Chiștelnița, r. Telenești, au fost organizate mai multe acțiuni filantropice pentru copiii, familiile social-vulnerabile, dar și bolnavii și bătrânii din localitate.

În acest sens, vizitând Gimnaziul „Tudor Brădescu” din localitate, Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM, însoțit de parohul comunității, prot. Alexandru Nicorici, au oferit în dar elevilor peste 500 de caiete noi de teste și exerciții explicative, precum și în jur de 300 de costume sportive și articole vestimentare noi.

Darurile au fost primite de către Directorul instituției de învățământ, Dna Daria Prescureanu, care a mulțumit Mitropoliei pentru bucuriile făcute copiilor în ajunul Praznicului Învierii Domnului.

De asemenea, mai multe daruri destinate familiilor numeroase, familiilor cu copii nou-născuți, bătrânilor și bolnavilor din localitate, au fost oferite parohului bisericii, care vor fi ulterior repartizate beneficiarilor după necesitate.

Campania socială cu ocazia Sărbătorilor de Paști se desfășoară în perioada lunilor martie-aprilie 2023.

Credincioșii din Capitală care vor să doneze produse alimentare neperisabile sau igienice se pot adresa la Centrul Social-Misionar al Mitropoliei de pe teritoriul Catedralei Sf. Vineri din Capitală, str. Grigore Ureche 58, sau pot apela la numărul de telefon: 067223981.

Să aducem lumina și bucuria pascală prin darul nostru pe chipul celor mai triști ca noi!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate