Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

2:00, joi, 9 ianuarie, 2020

Campania „De Crăciun devii mai bun!”: Pachete cu alimente pentru persoanele defavorizate, în ajunul Praznicului Nașterii Domnului – Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, Mitropolia Moldovei în parteneriat cu Rețeaua de magazine „Linella” organizează în perioada 15 decembrie 2019 – 15 ianuarie 2020 Campania de ajutorare a familiilor nevoiașe „De Crăciun devii mai bun!”.

În cadrul acesteia, în ajunul Praznicului Nașterii Domnului au fost oferite pachete cu produse alimentare și cadouri pentru zeci de persoane și copii defavorizați din Capitală.

Darurile de sărbătoare au fost distribuite beneficiarilor de tinerii voluntari „Părintele Sofian Boghiu” din cadrul Mitropoliei Moldovei, coordonați și însoțiți de Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate, teologul Serghei Crudu.

Totodată, mesagerii slăvitului Praznic al Nașterii Domnului au transmis tuturor mesajul de felicitare și gândurile părintelui duhovnicesc al Bisericii şi al neamului nostru, ÎPS Mitropolit Vladimir, dorindu-le să fie fericiți în aceste zile sfinte şi pline de mireasma praznicului dumnezeiesc.

Orfanii, bătrânii, copiii și adulții în prag de sărăcie sau persoanele cu dizabilități sunt câteva dintre categoriile defavorizate care beneficiază de sprijin prin intermediul acestui proiect organizat de Mitropolia Moldovei în parteneriat cu Rețeaua de magazine „Linella” în perioada sărbătorilor de iarnă.

Campania filantropică va dura până în data de 15 ianuarie 2020. Produsele pot fi donate de către clienți la ieșirea din magazinele „Linella” din capitală participante la program.

Campania de colectare a produselor este coordonată de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei Moldovei.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate