Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:46, luni, 1 mai, 2023

Apariție editorială: Caiet pentru aprofundarea cunoștințelor religioase în cadrul școlii duminicale

Cartea ,,𝐈𝐞𝐬̗𝐢𝐭-𝐚 𝐒𝐞𝐦𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐬𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐭̗𝐚 𝐒𝐚” lucrată de preotul și profesorul de religie Vasile Manică este deja disponibilă în magazinul bisericesc din cadrul REȘEDINȚEI MITROPOLITANE.

📖Cartea este adaptată principiilor de vârstă (5-8 ani, 9-11 ani și 12-16 ani) cuprinzând cele 53 de pericopele Evanghelice în baza cărora sunt elaborate sarcini didactice interactive și sunt propuse linkuri către diverse desene animate sau filme cu tematică religioasă.

📖Lucrarea apare cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului 𝐕𝐋𝐀𝐃𝐈𝐌𝐈𝐑, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, și conține o prefață semnată de Preasfințitul 𝐈𝐎𝐀𝐍, Episcop al Sorocii, Vicar al Mitropoliei Chișinăului şi al Întregii Moldove.

📗Preotul Vasile Manica a realizat aceste culegeri în baza experienței acumulate în cadrul activității de predare în cadrul școlii duminicale de la biserica din Ghidighici precum și în cadrul școlii în calitate de profesor de religie.

Cărțile sunt destinate preoților și catiheților pentru a fi folosite în cadrul școlilor duminicale precum și tuturor copiilor și părinților acestora. Caietele de lucru sunt un instrument didactic util tuturor celor care au dorința de al cunoaște pe Dumnezeu prin intermediul jocurilor și a metodelor didactice interactive, dar și de a trăi cu adevărat după învățătura Sfintei Scripturi.

Sursa: www.ortodox.md