Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:34, miercuri, 20 ianuarie, 2021

A trecut la Domnul, părintele Gheorghe Cotelea din parohia Ciulucani, Telenești

Cu tristețe am aflat de trecerea la Domnul a părintelui Gheorghe Cotelea, fost paroh al bisericii „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din satul Ciulucani, raionul Telenești.

Absolvent al Seminarului Teologic din Odesa, promoția anului 1987, părintele protoiereu Gheorghe a slujit mai bine de două decenii în parohia Ciulucani.

În ultimii ani părintele Gheorghe a suferit de o boală nemiloasă, care l-a imobilizat până în ultima clipă a vieții sale pământești în scaunul cu rotile.

Pentru toată activitatea de slujire Sfintei noastre Biserici Ortodoxe, aducem prinos de mulțumire lui Dumnezeu şi  ne rugăm pentru odihna sufletului său în pacea, bucuria şi iubirea Preasfintei Treimi.

În aceste momente grele, adresăm familiei părintelui Gheorghe, parohienilor, precum și tuturor celor care l-au cunoscut, un gând părintesc de mângâiere şi de compasiune.

Cu părintești condoleanțe şi binecuvântări

† VLADIMIR.

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

***

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Sfânta Liturghie și slujba înmormântării vor fi săvârșite joi, 21 ianuarie, la biserica „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din s. Ciulucani, de către Prot. mitr. Marian Boldescu, Protopop de Telenești, împreună cu un sobor de preoți din circumscripția Telenești.