Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:59, miercuri, 30 noiembrie, 2016

A fost încheiat Acordul de colabrorare cu Uniunea Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri din RM

img_9186

Miercuri, 30 noiembrie, la Reşedinţa mitropolitană a fost încheiat Acordul de colabrorare cu Uniunea Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri din Republica Moldova.

Acordul a fost semnat de către ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove şi Dl Vladimir Olievschi, preşedintele Uniunii Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri din Republica Moldova, în prezenţa Arhim. Nicolae (Roşca), preşedintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Ministerul Afacerilor Interne şi Organele de Drept.

Potrivit acordului, Biserica Ortodoxă din Moldova va colabora cu Uniunea Organizaţiilor Veteranilor Trupelor de Carabineri în domeniul promovării valorilor creştine în societate şi educarea noii generaţii în duhul dragostei faţă de Biserică şi neam.

Mitropolitul şi-a exprimat deschiderea către un dialog continuu cu organizaţiile de veterani pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii, pentru problemele cu care se confruntă societatea, dar şi pentru a consolida participarea organizaţiilor de veterani la luarea deciziilor ce ţin de propăşirea moral-spirituală a societăţii.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media