Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:14, joi, 8 aprilie, 2021

A fost dat startul Campaniei de Paști pentru persoanele social-vulnerabile „Un dar pentru Înviere!”

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir a fost dat startul Campaniei de Paști pentru persoanele social-vulnerabile „Un dar pentru Înviere!”, organizată de către Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM.

Cu această ocazie, au fost distribuite pachete alimentare și daruri primelor familii beneficiare în cadrul campaniei din acest an, prin intermediului tinerilor voluntari ai Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Capitală.

În cadrul campaniei sociale sute de familii social-dezavantajate vor beneficia de pachete cu produse alimentare și alte produse pentru necesitățile cotidiene, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19.

Creștinii sunt îndemnați să se implice, donând produse alimentare și igienice familiilor numeroase, copiilor orfani și nevoiași sau oamenilor bătrâni și bolnavi din țară aflați în grija Bisericii și ai altor instituții sociale de stat.

Campania socială cu ocazia Sărbătorilor de Paști se va desfășura în perioada lunilor aprilie-mai 2021.

Invităm de asemenea toate parohiile, centrele și instituțiile sociale ale Mitropoliei să participe în cadrul acestei campanii, realizând fiecare împreună cu grupul local de voluntari acțiuni în comunitățile parohiale. Pe parcursul campaniei vor fi reflectate evenimentele desfăşurate.

Cei care vor să doneze produse alimentare neperisabile se pot adresa la Centrul Social-Misionar al Mitropoliei din Capitală de pe teritoriul Catedralei Sf. Vineri, str. Grigore Ureche 58 sau puteți apela la nr. de telefon: 067223981, sau la adresa [email protected]

Să aducem lumina și bucuria pascală prin darul nostru pe chipul celor mai triști ca noi!

 

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate