Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

19:17, duminică, 1 martie, 2015

A avut loc comemorarea ostaşilor căzuţi în conflictul de pe Nistru

La data de 28 februarie a.c., organizația „Credință Patriei”, condusă de Ex-viceministrul de Interne, Domnul Ghenadie Cosovan, a organizat un concert în memoria tuturor colaboratorilor Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării, Serviciului de Informație și Securitate și a combatanților căzuți în luptele pentru integritatea și suveranitatea Republicii Moldova.

La acest eveniment au fost prezenți numeroşi oaspeți de onoare, după cum umrează: Ministrul Afacerilor de Interne, Domnul Oleg Balan, Rectorul Academiei de Poliție, Domnul Simeon Carp, Domnul Anatol Caraman, Domnul Mihai Munteanu, etc.

Evenimentul a început cu o slujbă de pomenire, oficiată de către Părintele Arhimandrit Nicolae (Roșca), duhovnic-administrator al Sfintei Mănăstiti Ciuflea, dimpreună cu un sobor de preoți și diaconi ai aşezământului monahal.

Potrivit datelor oficiale, în conflictul armat de pe Nistru și-au pierdut viața aproximativ 300 de oameni. Pe data de 2 martie se împlinesc 23 de ani de la începerea acestuir sângeros război.