Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:51, marți, 12 septembrie, 2023

Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat Înaltpreasfințitului Anatolie, Arhiepiscop de Cahul și Comrat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de slujire arhierească

ÎPS Anatolie, Arhiepiscop de Cahul și Comrat aniversează marți, 12 septembrie 2023, 25 de ani de slujire arhierească. Cu acest prilej, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir i-a transmis Înaltpreasfinţiei Sale un mesaj de felicitare:

Înaltpreasfinției Sale,

Înaltpreasfințitului Anatolie,

Arhiepiscop de Cahul și Comrat

Înaltpreasfinția Voastră,

Cu prilejul celebrării  a 25 de ani din ziua hirotoniei în treapta arhierească, Vă aducem sincerele noastre felicitări, dorindu-Vă să petreceți  încă mulţi ani sănătoşi, feriţi de ispite şi primejdii la cârma Eparhiei de Cahul şi Comrat, învăţând poporul bine-credincios adevărul Evangheliei.

Un sfer de secol ați slujit cu multă smerenie în demnitatea de arhiereu, un timp atât al încercărilor deloc ușoare, cât și al trudelor rodnice în via lui Hristos.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei și mult ajutor în slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Înaltpreasfinției Voastre, ca ajutor în lucrarea pastorală și misionară!

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă trimită din Cereștile vistierii, ajutorul Său cel sfânt și  belșug de cele trebuincioase în activitatea arhipăstorească a Preasfinției Voastre.

Întru mulți și binecuvântați ani, Înaltpreasfinția Voastră!

Cu frățească dragoste în Hristos-Domnul,

 VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE