Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:05, vineri, 11 septembrie, 2020

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir adresat PS Anatolie, Episcop de Cahul și Comrat, cu prilejul aniversării hirotoniei întru arhiereu

PS Anatolie, Episcop de Cahul și Comrat  aniversează sâmbătă, 12 septembrie 2020, 22 de ani de slujire arhierească. Cu acest prilej, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir i-a transmis Preasfinţiei Sale un mesaj de felicitare:

Preasfinției Sale,

Preasfințitului Anatolie,

Episcop de Cahul și Comrat

Preasfinția Voastră,

Cu ocazia Celebrării zilei hirotoniei în demnitatea arhierească, Vă aducem sincerele noastre felicitări, dorindu-Vă să petreceți  încă mulţi ani sănătoşi, feriţi de ispite şi primejdii la cârma Eparhiei de Cahul şi Comrat, învăţând poporul bine-credincios adevărul Evangheliei.

Anii trecuți au fost pentru Preasfinția Voastră un timp atât al încercărilor deloc ușoare, cât și al trudelor creative în via lui Hristos.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei și mult ajutor în slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Preasfinției Voastre, ca ajutor în lucrarea pastorală și misionară!

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă trimită din Cereștile vistierii, ajutorul Său cel sfânt și  belșug de cele trebuincioase în activitatea arhipăstorească a Preasfinției Voastre.

Întru mulți și fericiți ani, Preasfinția Voastră!

Cu frățească dragoste în Hristos-Domnul,

 VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE