Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

3:00, marți, 30 iunie, 2020

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir adresat PC Arhimandrit Adrian (Baciu), Starețul Mănăstirii „Sfânta Treime” din Saharna, la popas aniversar – Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove

Marți, 30 iunie 2020, PC Arhimandrit Adrian (Baciu), Starețul Mănăstirii „Sfânta Treime” din Saharna celebrează 55 de ani din ziua nașterii. La acest popas aniversar, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova i-a adresat părintelui Adrian un mesaj de felicitare.

Preacuvioase Părinte Adrian,

Vă felicit cordial cu ocazia aniversării semnificative – 55 de ani din ziua nașterii – și Vă adresez cele mai alese urări de sănătate și prosperitate.

Domnul V-a ales să fiți conducătorul spiritual al Mănăstirii „Sfânta Treime” din Saharna începând cu anul 1991, ascultare pe care o îndepliniți cu multă sârguință și dăruire, realizând după ani şi ani de muncă o înfloritoare mănăstire.

Printre străduințele stăricești ale Preacuvioșiei Voastre se numără și construirea catedralei mănăstirești „Învierea Domnului” din cadrul ansamblului monastic, fapt pentru care Vă exprimăm multă recunoștință!

În această zi binecuvântată îl rugăm pe Milostivul Dumnezeu să Vă dăruiască deplină sănătate trupească și sufletească, înțelepciune ca să aveți puterea de a păstori și mai departe, tot cu aceeași râvnă duhovnicească pe care o purtați pentru întreaga obște și pentru toți fiii duhovnicești ai Cuvioșiei Voastre.

Duhul Sfânt să Vă dea puterea de a le umple mintea şi sufletele de înțelepciunea și frumusețea credinței noastre ortodoxe!

Întru mulți și fericiți ani, Preacuvioșia Voastră!

Cu părintească dragoste și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,
MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE