Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

luni, 18 noiembrie, 2013

Un influent activist homosexual vrea ca AVORTUL să devină OBLIGATORIU

Femeile ar trebui forțate să își avorteze copiii în următorii 30 de ani, ca măsură a controlului populației, consideră activistul homosexual Dan Savage.

Savage, al carui program “anti-agresiune” a fost promovat intens de Președintele Obama, a făcut această afirmație în timpul unui panel din cadrul Festivalului Ideilor Periculoase.

Lisa Malouf, un membru din audiența, a încheiat programul întrebând: “care din așa-zisele idei periculoase credeți că va avea cel mai mare potențial să schimbe lumea în mai bine dacă ar fi implementată”?

După un moment de gândire, Savage a răspuns: “Controlul populației. Sunt prea mulți oameni pe planetă”. “Știi, sunt pro-alegere, cred că femeia ar trebui să aibă dreptul de a-și controla corpurile”, a adăugat el. “Uneori, în cele mai întunecate momente ale mele, sunt anti-alegere. Cred că avortul ar trebui să fie obligatoriu pentru 30 de ani”.

Audiența a răspuns cu aplauze îndelungi la sugestia că femeile să-și piardă controlul asupra fertilității.

Savage nu a spus câți la câți copii ar avea voie, dacă ar avea voie vreunul, femeile. Regimul cel mai restrictiv din lume în această privință, China, a introdus legea copilului unic în 1979, lege ce ar fi “prevenit” 400 milioane nașteri, conform People’s Daily. Acest număr include aproximativ 336 milioane avorturi, majoritatea forțate.

Deși Savage nu a retractat, înregistrarea video arată clar că vorbea serios.

“Privind retrospectiv, Savage ar putea insista că era doar o glumă, dar nu e niciun zâmbet pe fața lui și punctul de vedere pare a fi făcut într-un mod serios”, a scris Tim Stanley de la London Telegraph. El a adăugat că, pentru că Savage a vorbit despre “avort, el va fi apărat, probabil, de radicalii pro-alegere (pro-avort – n.n.). Dar el spune, de fapt, că femeile ar trebui să fie forțate să-ți avorteze copii astfel încât să nu mai fie așa mulți oameni prin preajmă care să-l deranjeze pe Savage.”

Afirmația lui Savage despre avort a fost a doua în cadrul progamului de o oră al ABC. La un moment dat a spus unui alt participant la panel, Peter Hitchens, fratele creștin pro-viață al raposatului (militant ateu – n.n.) Christopher Hitchens, “a forța femeile să nască împotriva voinței lor dăunează femeilor”.

Hitchens a răspuns provocării lui Malouf afirmând că “cea mai periculoasă idee din istoria și filosofia umanității rămâne credința că Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu și a înviat din morți. Și aceasta este cea mai periculoasă idee pe care o vei întâlni vreodata.”

Dumnezeirea lui Hristos este, de asemenea, periculoasă, “pentru că schimbă întreg comportamentul uman și toate responsabilitățile noastre”, a spus Hitchens. “Face ca universul, dintr-un haos lipsit de sens, să se descopere ca un loc proiectat (gândit) în care există dreptate și nădejde și, astfel, toți avem datoria de a descoperi natura acelei dreptăți și să lucrăm către acea nădejde”.

“Ne schimbă”, a spus el. “Și dacă Îl respingem ne schimbă.” […]

Savage nu este singura figură influență cu legături la Casa Alba care susține avortul obligatoriu ca o politică națională demnă de a fi luată în calcul.Consilierul pe probleme de știință din administrația Obama John Holdren a scris în cartea sa din 1978, Ecoscience, că “legile de control al populației, chiar și cele ce ar include avortul obligatoriu, ar putea fi susține sub actuala constituție dacă criza populației devine îndeajuns de severă pentru a pune în pericol societatea.” 

Traducere de Razbointrucuvant dupa LifeSiteNews via Cultura Vietii

www.frontpress.ro