Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:56, vineri, 8 mai, 2015

Susținere mitropolitană pentru sportivii nevăzători și slab văzători

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit la Palatul Mitropolitan vizita domnului Alexei Romanenco, director al ÎIP „Coroana Universului” a Societății Orbilor din Moldova.

În cadrul întrevederii, domnul Romanenco i-a relatat Mitropolitului despre dorința fotbaliștilor nevăzători și slab văzători din țara noastră de a participa și în acest an la turneul internațional de minifotbal pentru pesoanele cu deficiențe de vedere „Cupa Patriarhului”, care se va desfășura la Moscova, în perioada 20 – 22 mai, a.c.

Oaspetele a vorbit despre importanța acestui eveniment pentru participanții din Republica Moldova, precum și despre succesele înregistrate anterior de sportivii noștri la acest prestigios eveniment patronat de către Sanctitatea Sa, Patriarhul Kiril.

La rândul său, Vlădica Vladimir a urat succes echipei noastre de minifotbal succes și la această ediție a turneului și a oferit un ajutor financiar extrem de necesar, care să acopere cheltuielile costisitoare pentru transport.

Domnul Alexei Romanenco și-a exprimat profunda recunoștință față de Întâistătător, menționând că și în acest an, echipa din Republica Moldova se va strădui să revină acasă cu laurii victoriei.