Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

miercuri, 10 iulie, 2013

Prot. Mitr. Vasile Garbuz parohul bisericii „Sf. Ioan Teologul” din s. Peresecina, r. Orhei la jubileul de 70 de ani de viaţă

IMG_0622

Prot. Mitr. Vasile Garbuz parohul bisericii „Sf. Ioan Teologul” din s. Peresecina, r. Orhei a fost invitat la sediul mitropolitan. În această zi părintele a ajuns la un frumos popas aniversar – 70 de ani din ziua naşterii.

Ierarhul i-a adresat părintelui jubiliar sincere felicitări şi mulţumiri pentru truda depusă pe parcursul ultimelor patru decenii în ogorul Domnului, apreciind contribuţia sfinţiei sale în promovarea valorilor Ortodoxiei.

Drept apreciere pentru truda depusă părintele Vasile a fost decorat cu o înaltă distincție patriarhală.

În mesajul de felicitare ÎPS Vladimir a menţionat următoarele:

„Dragă părinte,

De-a lungul anilor aţi reuşit să demonstraţi că sunteţi un supus şi devotat fiu al Bisericii Ortodoxe din Moldova, toate ascultările ce v-au fost încredinţate fiind îndeplinite cu totală abnegaţie şi dăruire de sine.

În susţinerea cuvintelor noastre vine şi dragostea de care vă bucuraţi din partea enoriașilor şi a confraţilor slujitori.

Să aveţi parte de alese bucurii duhovniceşti alături de cei dragi şi păstoriţi”.

Tot în această zi, unul dintre binefăcătorii bisericii „Sf. Ioan Teologul” din s. Peresecina, r. Orhei, domnul Demian Dragan, a fost decorat de către ÎPS Mitropolit Vladimir cu Ordinul „Cuv. Paisie Velicikovski” gr. II.