Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

marți, 24 iulie, 2012

Oficiali ai OSCE în vizită la Palatul Mitropolitan

ÎPS Mitropolit Vladimir s-a întâlnit la Reşedinţa Mitropolitană cu doamna Ambasadoare Jennifer Brush, şefa Misiunii OSCE în Moldova, însoţită de către domnul Jan Plesinger, şeful adjunct al Misiunii.

Cu ocazia acestei vizite, doamna Brush a menţionat că o dată învestită în funcţie, a ţinut ca Mitropolia Moldovei să fie una dintre primele instituţii vizitate, datorită aportului deosebit pe care îl are Biserica în societatea autohtonă.

Vlădica Vladimir a expus invitaţilor cele mai importante activităţi din domeniul social ale Mitropoliei din ultimul timp, precum continuitatea acestora.

Doamna Ambasadoare s-a arătat optimistă în ceea ce priveşte rolul Bisericii Ortodoxe în stoparea şi prevenirea anumitor tendinţe negative din Republica Moldova, subliniind că potenţialul acestei instituţii este unul deosebit, având în vedere că se bucură de susţinerea covârşitoare a populaţiei.

Arhiereul a mulţumit invitaţilor pentru sugestii şi aprecieri, menţionând că şi în continuare, Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove este dispusă să dialogheze şi să colaboreze cu toate structurile din Republica Moldova care muncesc pentru construirea şi promovarea stabilităţii şi a bunelor relaţii sociale.