Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

3:42, vineri, 8 iunie, 2018

Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR adresat protoiereului mitrofor Mihail Sârbu, ex-protopop de Soroca cu prilejul jubileului de 70 de ani ai vieții

Vineri, 8 iunie 2018, ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a adresat Protoiereului mitrofor Mihail Sârbu, ex-protopop de Soroca, un mesaj de felicitare сu prilеjul celebrării zilei de naștere:

Preacucernice Părinte Mihail,

Cu prilejul aniversării a 70 de ani de viață, Vă adresăm sincere felicitări și urări de sănătate, bucurii și liniște sufletească.

În calitate de preot, V-ați recomandat drept un slujitor vrednic, iubit și apreciat atât de confrați, precum și de credincioșii pe care îi păstoriți cu înțelepciune pe calea mântuirii.

Pe parcursul anilor de slujire preoțească ați desfășurat o amplă activitate didactică. Sunteți autor al unor monografii cu conținut istorico-bisericesc. Ați construit o biserică în satul Niorcani, Soroca și sunteți un preot model în rândurile clerului sorocean.

La acest popas aniversar, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Dăruitorul cel sfânt al vieții şi al tuturor binefacerilor, să Vă dăruiască în continuare aceeaşi dragoste şi aceeaşi râvnă sfântă pentru Biserică şi păstoriți.

Întru mulți și binecuvântați ani!

Cu arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE