Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

miercuri, 23 octombrie, 2013

Masă rotundă cu participarea preoților militari și a psihologilor Armatei Naționale

Recent, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Mitropolit Vladimir, un grup de preoți militari compus din: Gheorghe Gavrilița, Corneliu Dobrogeanu, Dorin Rusu, Veaceslav Hortolomei, Iulian Tinteac, Sergiu Ivaneț, Gheorghe Paladiciuc, Victor Rotari, au participat la o masă rotundă împreună cu echipa de psihologi ai Armatei Naționale.

Evenimentul a fost organizat din dorința participanților de a-și uni eforturile în asistența spirituală și psihologică acordată ostașilor.

Toți cei prezenți au subliniat importanța conlucrării și necesitatea unei comunicări multilaterale permanente cu militarii.

În această ordine de idei, slujitorii Bisericii și specialiștii în domeniul psihologiei și-au împărtășit practicile și au căzut de acord referitor la necesitatea creării unei strategii comune, care să funcționeze pe termen lung.

Menționăm că preoții militari depun eforturi permanente și prodigioase pentru a oferi soldaților hrana spirituală atât de necesară unei educații patriotice și civice complete, iar implicarea în proiectul de față este încă o dovadă în acest sens.