Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

7:19, luni, 11 iunie, 2012

Mănăstirea Țigănești și-a lansat pagina oficială în Internet

Mănăstirea Țigănești din cadrul Eparhiei Chișinăului și-a lansat pagina web: www.manastireatiganesti.md.

Site-ul a fost lansat cu binecuvântarea ÎPS Vladimir și cu stăruința Arhimandritului Irinarh (Costru), pentru ca mănăstirea să aibă o carte de vizită în rețeaua Internet, în care să fie reflectată activitatea acestui sfânt așezământ și pentru a fi mai aproape de fii săi duhovnicești din țară și de peste hotare.

Internetul – acest imens ocean informaţional nu are limite, așa cum în prezent aproape mai toate instituțiile ortodoxe sunt prezente prin pagini web, bloguri, rețele de socializare pentru a fi mai aproape de nevoile oamenilor și a-i ajuta și îndruma după putință. Acesta este unul din scopurile de bază pe care și le pune obștea monahală de la Țigănești prin crearea acestui site.

Pagina a fost concepută și realizată de către colaboratorul Serviciului de presă mitropolitan Diaconul și webdesignerul Mihail Bortă în conlucrare cu egumenul Spiridon (Marin).

În prezent, site-ul www.manastireatiganesti.md este disponibil în limba română, pe viitor propunându-se lansarea versiunilor în l. rusă și engleză.