Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

9:26, miercuri, 4 martie, 2015

Lecții anti-fumat și anti-alcool pentru ostașii Brigăzii de Infanterie Motorizată nr.2 „Ștefan cel Mare” din Chișinău

Recent, peste 500 de ostași ai Armatei Naționale din cadrul  Brigăzii de Infanterie Motorizată nr.2 „Ștefan cel Mare” din Chișinău, au participat la o lecție în care li s-a vorbit despre daunele fumatului și a consumului de alcool. Acest binevenit eveniment, a fost organizat prin eforturile preoților militari Prot. Gheorghe Gavrilița, Prot. Grigore Costin, Prot. Alexandru Gavrilița și Prot. Ioan Tudoreanu, care au vorbit militarilor prezenți despre efectele nocive ale acestor patimi atât din punct de vedere al sănătății trupești, dar și din cel al sănătății duhovnicești.

Slujitorii Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove au venit cu argumente științifice și teologice în susținerea în susținerea unui mod sănătos de viață, exprimându-și speranța că interesul sporit al ostașilor pentru aceste subiecte, va fi pus în practică zi de zi, pentru a ocoli pericolele pe care le prezintă o viață marcată de vicii.

Totodată, Părintele Gheorghe i-a îndemnat pe toți cei prezenți să i-a aminte la zilele de maximă importață spirituală ale Sfântului și Marelui Post, pentru a reflecta mai mult asupra învățăturii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos și a supra celor bune și de folos sufletului.