Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

marți, 23 iunie, 2015

Lansarea proiectului „Dor de familie”

Joi, 25 iunie a.c., de la ora 19.00, la Restaurant La Conac din Iași, Asociația Familia Tradițională va lansa proiectul „Dor de familie”.

 

„Acest proiect s-a născut din dorința de a oferi un cadru în care să se stimuleze dialogul activ, schimbul de informații și găsirea de soluții pentru eventualele probleme care apar în cadrul unei familii. Întâlnirile vor avea loc lunar, într-o locație care are drept scop înlesnirea comunicării dintre participanți prin asigurarea unui ambient plăcut, tradițional românesc” au menționat organizatorii.

Prima întâlnire va avea loc joi, 25 iunie, de la ora 19.00. Atunci invitați vor fi Daniel și Ramona Gorbănescu, părinții a doi copii, care vor purta un dialog cu participanții, pe tema „Înainte și după nuntă”.

Proiectul „Dor de familiese adresează tinerilor necăsătoriți cu vârsta între 20-35 de ani, care doresc să descopere cât mai multe aspecte reale din viața unei familii cu experiență. De asemenea, o altă categorie de public este cea formată din cupluri de tineri căsătoriți, care, aflate la început de drum, sunt interesate să afle aspecte concrete ce pot fi puse în practică pentru a îmbunătăți și a dezvolta armonios relațiile din familie.

www.doxologia.ro