Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

19:29, marți, 13 ianuarie, 2015

La Palatul Mitropolitan a avut loc întrunirea Protopopilor din Eparhia de Centru

Astăzi, la Palatul Mitropolitan, Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir a prezidat întrunirea Protopopilor din cadrul Eparhiei de Centru.

În cadrul evenimentului, Întâistătătorul i-a felicitat pe toți cei prezenți, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, după care au fost puse în discuție mai multe subiecte actuale ale vieții bisericești. O atenție deosebită s-a dat rezultatelor activităților pastoral-misionare, realizate în cadrul Protopopiatelor cu ocazia celebrării Nașterii Domnului, precum și evenimentelor ce urmează a fi realizate în contextul celorlalte praznice bisericești din perioada apropiată.

La rândul lor, slujitorii au venit cu diverse sugestii în acest sens, convenindu-se asupra unei colaborări mai strânse între blagocinii, în vederea realizării tuturor lucrărilor sociale și duhovnicești care se află pe agenda de lucru.

Încuviințând și binecuvântând inițiativele constructive, Vlădica Vladimir le-a urat preoților să muncească cu dăruire pentru binele Sfintei Biserici Ortodoxe și le-a oferit calendare bisericești, precum și alte daruri.