Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:55, vineri, 23 iunie, 2017

ÎPS Mitropolit Vladimir s-a întâlnit cu cu Excelența Sa, dl Artur Michalski, Ambasadorul Poloniei în Republica Moldova

În după amiaza zilei de joi, 22 iunie, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit vizita de rămas bun a Ambasadorului Poloniei în Republica Moldova, Excelența Sa, dl Artur Michalski, care în această lună își încheie misiunea diplomatică în țara noastră.

Interlocutorii au discutat despre realizările de valoare în urma parteneriatului dintre Biserica Ortodoxă din Moldova și Amabasada Poloniei, pe parcursul ultimilor ani, printre care: desfășurarea în mai multe localități ale republicii a Expoziției de fotografii ”Culorile Ortodoxiei Polonia”, dar și a schimbului de experiență în domeniul preoțimii militare din Republica Moldova și Polonia

Excelența Sa a declarat că s-a arătat impresionat de credincioșia oamenilor din Moldova, exprimată prin atașamentul și respectarea celor sfinte, dar și de cuvântul hotârt și justificat pe care îl are de spus Biserica Ortodoxă din Moldova în cele mai stringente aspecte care privesc societatea per ansamblu.

În semn de respect și a prețuirii prieteniei pe care a manifestat-o de-a lungul timpul Domnul Artur Michalski față de poporul nostru și de valorile sale spirituale, Vlădica Vladimir l-a decorat pe distinsul oaspete cu Ordinul „Cuv. Paisie Velicikovski”, gr. II, urându-i sănătate deplină și  realizări frumoase în domeniul de activitate al Domniei Sale.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media