Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:17, sâmbătă, 9 mai, 2015

ÎPS Mitropolit Vladimir a sfințit monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt în s. Corjova, r. Criuleni

Întâmpinat de numeroși slujitori, reprezentanții administrației publice locale și de săteni, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a săvârșit slujba de sfințire a monumentului Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, care a fost dezvelit în cadrul unui eveniment solemn în s. Corjova, r. Criuleni.

Cu acest frumos și important prilej, Vlădica Vladimir a dat o apreciere aleasă gestului făcut de oamenii de bună credință, datorită cărora a fost posibilă inaugurarea monumentului ce vine să transmită un puternic mesaj de dragoste față de Credință, Patrie și Neam pentru toți, indiferent de vârstă sau de statut social.

La rândul său, Primarul de Corjova, domnul Gheorghe Ojog, i-a mulțumit Întâistătătorului pentru bunăvoință și alesele cuvinte adresate celor prezenți, subliniind faptul că Ștefan cel Mare și Sfânt este un model urmat cu dragoste și luare aminte de către corjoveni.

În continuare, Înaltpreasfinția Sa a sfințit o frumoasă răstignire ridicată recent în localitate, care de acum înainte urmează a fi sprijin și îndrumare pentru toți credincioșii care cu dragoste și cu smerenie se vor închina și vor cere ajutorul și apărarea Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

La final, Vlădica Vladimir a oferit în dar tuturor celor prezenți iconițe și cărți de rugăciuni, care să le fie spre folos duhovnicesc și spre amintire a frumosului eveniment de astăzi.