Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:46, vineri, 30 august, 2013

ÎPS Mitropolit Vladimir a primit în audiență clericii din protopopiatul Ialoveni

IMG_8686 copy

Cu prilejul aniversării jubileului de 200 de ani de la înființarea Eparhiei Chișinăului și Hotinului și a vizitei cu această ocazie la Chișinău a Preafericitului Patriarh Kiril, în perioada 7-9 septembrie curent, în ziua de vineri, 30 august 2013, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit în audiență clericii din protopopiatul Ialoveni.

ÎPS Mitropolit Vladimir le-a vorbit preoților despre importanța duhovnicească a acestui jubileu pentru Biserica Ortodoxă din Moldova

În continuare Întâistătătorul a făcut câteva anunțuri și a precizat mai multe aspecte privitoare la vizita Patriarhului în Republica Moldova.

La final Mitropolitul a felicitat preoții din protopopiatul Ialoveni cu frumoasa aniversare și a înmînat tuturor medalia comemorativă  „Mitropolitul Gavriil Banulescu-Bodoni”, cu prilejul aniversării a 200 de ani de la înființarea Eparhiei de Chișinău și Hotin.

Protopopul de Ialoveni Prot. mitr. Anatolie Stefanov a mulțumit ÎPS Vladimir din numele tuturor preoților din protopopiat pentru înalta apreciere, totodată părintele protopop a dat asigurări că aceste distincții vor mobiliza clericii protopopiatului Ialoveni, pentru noi realizări spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.