Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:30, joi, 28 noiembrie, 2013

Întâistătătorul a săvârșit un parastas întru pomenirea nou-adormitului Arhimandrit Ermoghen (Adam)

Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat astăzi la capela Academiei Teologice din Moldova un parastas întru pomenirea Preacuviosului Părinte Arhimandrit Ermoghen (Adam), care ieri a trecut la Domnul.

Mitropolitul a vorbit seminariștilor, studenților, profesorilor ATOM și tuturor celor care au venit să se roage pentru nou-adormitul rob al lui Dumnezeu, despre truda imensă pe care a depus-o Sfinția Sa spre revigorarea Bisericii Ortodoxe din Moldova după anii de prigoană și în special pentru meritele pe care le are PărinteleErmoghen față de învățământul teologic din țara noastră.

Vlădica Vladimir a venit către toți cei prezenți cu îndemnul de a se ruga pentru odihna vrednicului de pomenire Arhimandrit și pentru a continua munca cea bineplăcută începută de el întru slava lui Dumnezeu și pentru mântuirea sufletelor.

***

Vă informăm că până mâine în prima parte a zilei, sicriul cu trupulArhim. Ermoghen (Adam) se va afla la capela Academiei Teologice, după care va fi transportat la Mănăstirea Ciuflea (ora 12.00), unde va fi înmormântat.

Dumnezeu să îl ierte!