Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

marți, 1 noiembrie, 2016

Întâistătătorul a decorat conducerea Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei

5

Marți, 1 noiembrie, ÎPS Mitropolit Vladimir a decorat un grup de colaboratori din cadrul Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei în frunte cu Dna Lilia Pogolșa, Director al Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei, Doctor în Ştiințe Istorice, Conferențiar Universitar și Dl Valentin Guznac – Secretar general adjunct al Guvernului – Ordinul „Sf. Binecredincios Ștefan cel Mare”.

În semn de recunoștință, pentru contribuția adusă la dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre Biserica Ortodoxă din Moldova și Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, Înaltpreasfinția Sa i-a decorat pe toți cei prezenți cu alese distincții mitropolitane, după cum urmează:

  • Dna Lilia Pogolșa – Ordinul „Sf. Cuv. Parascheva” de gr. II.
  • Valentin Guznac Secretar general adjunct al Guvernului – Ordinul „Sf. Binecredincios Ștefan cel Mare”.
  • Violeta Vrabie – Medalia „Sf. Cuv. Parascheva”.
  • Rodica Solovei – Medalia „Sf. Cuv. Parascheva”.
  • Maria Savin – Medalia „Sf. Cuv. Parascheva”.

Dna Angela Levința, șef al Cabinetului metodic mitropolitan a fost menționată cu Diplomă de gratitudine cu prilejul aniversării a 75-a de la fondarea IȘE, pentru devotament constant în semn de prețuire a activității științifico-didactice a serviciilor excepționale aduse Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei.

Mitropolitul și-a exprimat speranța că și pe mai departe domniile lor vor continua activitatea prodigioasă, insistând pe necesitatea valorificării potențialului de dezvoltare a parteneriatului pentru educație.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media