Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:13, joi, 12 martie, 2015

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir l-a întâmpinat pe Preasfințitul Episcop Ioan (Moșneguțu)

În dimineața zilei, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir l-a întâmpinat la Palatul Mitropolitan pe Preasfințitul Ioan (Moșneguțu), Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove.

Evenimentul festiv a avut loc în prezența Secretarului Mitropolitan, Prot. Mitr. Vadim Cheibaș și a colaboratorilor Direcției Mitropolitane.

Prezentându-l pe Episcopul Vicar, Vlădica Vladimir a menționat că Preasfinția Sa este un slujitor râvnitor al Bisericii Ortodoxe din Moldova, care, de-a lungul anilor și-a demonstrat smerenia, credincioșia și sârguința de slujire a Altarului lui Hristos.

Înaltpreasfinția Sa i-a urat succes Preasfințitului Ioan, exprimându-și speranța că munca administrativă și slujirea pe care le are de îndeplinit de acum înainte, vor fi prodigioase, spre binele și mărirea Sfintei noastre Biserici.

La rândul său, Vlădica Ioan a mulțumit Mitropolitului pentru încredere și încurajare, menționănd că și de acum înainte, prin voia și cu ajutorul Bunului Dumnezeu, se va dărui întru totul muncii de propășire a Credinței Ortodoxe.