Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:31, marți, 10 septembrie, 2013

Domnul Eduard Bănăruc, secretarul general adjunct al Guvernului, decorat de către Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir

decorare

20130503_172010ab

Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a avut astăzi o întrevedere cu Domnul Eduard Bănăruc, secretarul general adjunct al Guvernului și președintele Comitetul organizatoric din partea Executivului, format pentru vizita Preafericitului Patriarh Kiril în Moldova.

În cadrul întrevederii, Înalt Prea Sfinția Sa i-a mulțumit Domnului Bănăruc pentru profesionalismul și dinamismul cu care și-a îndeplinit misiunea, mulțumind Domniei Sale pentru toate eforturile depuse spre desfășurarea vizitei Preafericrii Sale în țara noastră la cel mai înalt nivel. Iar în semn de recunoștință și prețuire, Vlădica Vladimir l-a decorat pe Domnul Eduard Bănăruc cu Ordinul Ștefan cel Mare, exprimându-și speranța că activitățile desfășurate spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova vor avea o continuitate prodigioasă.

La rândul său, secretarul general adjunct al Guvernului RM i-a mulțumit Mitropolitului pentru cinstea acordată, declarându-se onorat de a putea participa la consolidarea punții dintre societate și Biserică și disponibil pentru colaborări ulterioare.