Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:12, marți, 3 octombrie, 2017

Dl Iurie Garaba, Procuror General adjunct al Republicii Moldova decorat de către ÎPS Mitropolit Vladimir

Marți, 03 octombrie 2017, ÎPS Mitropolit Vladimir l-a primit la Reședința mitropolitană pe Dl Iurie Garaba, Procuror General adjunct al Republicii Moldova.

În cadrul audienței, Mitropolitul a mulțumit cordial interlocutorului său pentru activitatea rodnică și sârguincioasă întru susținerea valorilor moral-creștine în societate.

În prezența Episcopilor vicari: PS Ioan de Soroca și PS Siluan de Orhei și a Secretarului mitropolitan și a Sinodului BOM, Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Vlădica Vladimir i-a acordat  Dl Iurie Garaba – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gr. III.

În continuare, Mitropolitul a reiterat faptul că, în contextul actual, marcat de un proces profund de secularizare, este absolut necesar să apărăm şi să promovăm cu tărie, printr-o mărturie comună, valorile creştine care au stat la baza formării poporului nostru.

La rândul său, Dl Procuror General adjunct al Republicii Moldova a mulțumit arhipăstorului pentru gestul mărinimos și pentru bunăvoința manifestată, declarându-se dispus să muncească și mai departe pentru promovarea valorilor nepieritoare ale Bisericii Ortodoxe strămoșești.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media