Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:39, joi, 17 august, 2017

Din agenda Mitropolitului (17.08.2017)

Joi, 17 august 2017, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană mai mulți slujitori din cuprinsul Eparhiei Chișinăului.

În dimineața zilei, un grup de preoţi din Protopopiatul Rîșcani, în frunte cu părintele protopop Prot. mitr. Sveatoslav Ungureanu, au pășit pragul Reședinței Mitropolitane pentru a felicita Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova cu prilejul celei de a 65-a aniversări din ziua naşterii.

Cu un buchet de flori înmiresmate și felicitări alese adresate arhipăstorului a venit și parohul bisericii din s. Stejăreni, r. Strășeni, Prot. mitr. Vladimir Zagoreanu.

Tot astăzi, ÎPS Vladimir a primit în audiență și pe Prot. mitr. Gheorghe Zagnat, protopop al sectorului IV, Chișinău, cu care a discutat aspecte administrative din activitatea Protopopiatului IV, Chișinău.

La finalul discuției, părintele protopop al Sectorului IV, Chișinău a felicitat Mitropolitul cu prilejul zilei aniversare de naștere, urând Înaltpreasfinției Sale ani sănătoși și toți binecuvântați de Dumnezeu, trăiți spre dobândirea vieții veșnice!

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media