Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:39, luni, 20 octombrie, 2014

Decoraţii şi recunoştinţă pentru un grup de slujitori din Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari

IMG_0808

În dimineața zilei de 20 octombrie, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la reședința mitropolitană pe Protopopul de Criuleni și Dubăsari, Protoiereul Mitrofor Teodor Pelin, însoțit de un grup de preoți din acest protopopiat.

Pentru activitate sârguincioasă spre binele Bisericii, Ierarhul a înmânat distincția mitropolitană – medalia Binecredinciosul Voievod Ştefan cel Mare, Protoiereului mitrofor Serghei Golovaci, paroh al bisericii cu hramul „Naşterea Maicii Domnului”, din s. Boşcana, r. Criuleni și Protoiereului Ioan Burlac, paroh al bisericii cu hramul „Sf. Întocmai cu Apostolii Chiril şi Metodie”, din s. Coşerniţa, r. Criuleni.

Arhipăstorul a urat omagiaților ani mulți și fericiți în slujba Bisericii și a credincioșilor, totodată a mulţumit slujitorilor pentru eforturile depuse întru binele şi mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

La rândul său Prot. mitr. Teodor Pelin în numele întregului grup a mulțumit Arhiereului pentru apreciere, pentru grijă și pentru binecuvântare în toate lucrările bineplăcute Domnului.

Serviciul de presă al Mitropoliei