Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:39, duminică, 10 ianuarie, 2016

Colindători din Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari l-au colindat pe Mitropolit

_MG_1701

În după amiaza zilei de 10 ianuarie, corul preoților din Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari condus de Prot. Teodor Vrabie și corul bisericesc „Balada” din s. Măgdăcești, r. Criuleni l-au colindat pe Mitropolit.

Colindătorii au vestit Înaltpreasfinției Sale Nașterea Mântuitorului Hristos printr-un un buchet de colinde tradiționale, interpretate într-o manieră originală și cu multă evlavie.

La eveniment au luat parte dl Iurie Andriuță, Președintele r. Criuleni și dl Andrei Bolbocean, Consilier raional, care au venit cu un cuvânt de felicitare adresat Întâistătătorului cu prilejul Nașterii Domnului și a noului an calendaristic.

Vlădica Vladimir a apreciat în mod deosebit prestația preoților din Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari, menționând calitățile vocale și râvna membrilor corului, precum  și trăirea profundă a fiecărui colind în parte.

Răsplătindu-i cu daruri alese, Mitropolitul le-a urat preoților colindători să-și continue frumoasa vocație pentru a aduce creștinilor mai aproape lumina Sfintelor Sărbători de iarnă.

Biroul de presă al Mitropoliei