Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

7:17, luni, 18 iunie, 2012

Centrul de instruire a frumosului prin suvenire creștine (CIFR) prezent acum și în rețeaua Internet

De curând, cu Binecuvântarea ÎPS Vladimir, Centrul de instruire a frumosului prin suvenire creștine (CIFR) și-a lansat pagina web:  http://cifr.md/ în care au fost afișate lucrările meșterilor populari, precum și alte realizări ce țin de activitatea centrului respectiv.

Centru de instruire a frumosului prin suvenire creștine (CIFR) activează în cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova (Mitropolia Moldovei). Iniţiativa înființării unui astfel de Centru aparține Meşterului Popular din Republica Moldova – preotului Anatolie Gîrbu.

Pe site-ul http://cifr.md/ se pot vizualiza peste 500 modele de suvenire-icoane, înregistrate cu drept de autor la AGEPI / Agenția de Stat pentru proprietatea intelectuală a Republicii Moldova. Aceste suvenire-icoane au fost prezentate la multiple expoziții atât în țară, cât și peste hotare; în ultimii doi ani având loc peste 20 de expoziții.

Lucrările confecționate în cadrul Centrului sunt pe placul tuturor, indiferent de vârstă. Astăzi se pot bucura de aceste suvenire creștinii din mai multe țări cum ar fi: România, Ucraina, Italia, Rusia, Spania, Portugalia, Bulgaria s. a.

Pentru a afla mai multe detalii despre activitatea Centru de instruire a frumosului prin suvenire creștine (CIFR) accesați pagina http://cifr.md/