Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

0:02, miercuri, 14 decembrie, 2016

Campania „Fericiţi cei Milostivi în plină desfăşurare”

Misiunea social-culturală „Noua Galilee”, în colaborare cu Sectorul Sinodal Asistenţă Socială şi Caritate a Mitropoliei Moldovei, este în plină desfăşurare a campaniei Fericiţi cei Milostivi.

În cadrul campaniei intenţionăm să oferim sprijin cât mai multor familii aflate în dificultate. Astfel, au fost identificate două familii în care sunt educaţi copii cu necesităţi speciale, şi care au nevoie de tratament urgent şi costisitor.

Cu ajutorul oamenilor de bună credinţă, au fost identificate surse, deşi deocamdată modeste, pentru susţinerea Danielei Paladi şi a Laurei Mursa. În afară de aceasta, încercăm să aducem un zâmbet de bucurie familiilor aflate la limita disperării. În măsura posibilităţilor, le oferim suport material mult aşteptat.

Participă şi tu, pentru a materializa cele mai înalte valori creştine de dragoste, speranţă şi credinţă.

Asociaţia social-culturală „Noua Galilee” activează pentru promovarea şi implementarea valorile creştine, desfăşoară activitate misionară în societate, promovează şi implementează activitate de milostenie pentru susţinerea celor mai vulnerabile pături sociale, etc.

Află mai multe pe nouagalilee.info

 * * *

Pentru a sprijini campania, contactaţi:

Preotul Mihail Bortă, fondator, tel. +373 68 55 99 04, e-mail: mihailbor@gmail.com

Preotul Constantin Cojocaru, Manager pentru activitate socială, tel. +373 69 06 38 53, e-mail: pr.constantincojocaru@gmail.com

Sectorul Sinodal Asistenţă Socială şi Caritate