Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:31, vineri, 23 noiembrie, 2012

Binecuvântare pentru absolvenții Centrului Instructiv din cadrul Sistemului Penitenciar

Într-o atmosferă festivă, cu prilejul absolvirii cursului de instruire în cadrul Centrului Instructiv al Sistemului Penitenciar, un grup de cursanți au primit binecuvântarea preotului pentru a-și îndeplini misiunea cu cinste, onoare și frică de Dumnezeu.

Astfel, Pr. Teodor Spătaru a săvârșit un Te-Deum de mulțumire cu ocazia absolvirii cu succes a cursurilor de instruire, rugându-se dimpreună cu cei prezenți pentru îndurarea și ajutorul Domnului în misiunea ce le revine în continuare.

Vorbindu-le cursanților, părintele Teodor le-a reamintit că misiunea lor în societate este una dificilă și deosebită, tocmai de aceea toate sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit de-a lungul timpului urmează să le înfăptuiască cu frică de Dumnezeu și cu încredere în dreptatea și mila Lui.

Totodată, Sfinția Sa a subliniat încă o dată faptul că Biserica rămâne și mai departe alături de toți cei care activează în cadrul Sistemului Penitenciar, urmând să-și intensifice și mai mult activitatea misionară în acest domeniu.

La final, cursanții au primit câte o iconiță ca amintire a evenimentului de suflet și ca întărire în toată clipa cea grea.