Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:41, luni, 4 ianuarie, 2016

A trecut la cele veșnice Protoiereul mitrofor Ilie Prisăcaru

preot_ilie_prisacaru

Cu tristețe în suflet am aflat despre trecerea din această viață pământească a părintelui Protoiereu mitrofor Ilie Prisăcaru, parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Chetrosu, r. Drochia – un preot vrednic, sârguincios și cu mult avânt duhovnicesc.

Trecerea la cele veșnice a Părintelui Ilie este o pierdere grea pentru cei care, nou-adormitul rob al lui Dumnezeu a fost sprijin, îndrumător și bun sfătuitor. De-a lungul vieții pământești, Preacuernicia Sa a păstorit nenumărați credincioși, cărora, devenindu-le duhovnic, și-a făcut loc în inimile lor, datorită blândeții, a răbdării și a înțelepciunii cu care se apropia de toți cei care aveau nevoie de îmbărbătare duhovnicească.

Părintele Ilie s-a făcut apreciat și respectat și printre confrații slujitori, datorită credincioșiei și hărniciei sale cu care muncea pentru întărirea și înfrumusețarea Casei Domnului.

Celor care se roagă pentru odihna nou-adormitului rob al lui Dumnezeu Ilie, ne alăturăm și noi, transmițând rudelor îndurerate regretele noastre și sincerele condoleanțe.

Dumnezeu să-l ierte!

Cu arhierești binecuvântări,

+ VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE