Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

luni, 14 mai, 2012

Gala laureaților Fetivalului cântecului popular pascal

La Casa Radio a avut loc concertul de gală al laureaților Fetivalului cântecului popular pascal, organizat de Ministerul Educației și Compania Teleradio Moldova.

În studioul mare de la Radio Moldova, au evoluat laureații etapelor raionale și zonale. Concertul a fost transmis în direct de postul de Radio Moldova în cadrul emisiunii Radio abonament, îngrijită de jurnalistul Victor Stahi.

Cu un cuvânt de felicitare și încurajare pentru colective din partea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, a venit Prot. Nicolae Ciobanu, consilierul cultural al Mitropoliei, care le-a vorbit celor prezenți despre importanța sărbătorii pascale trăită în dragostea față de Dumnezeu și de aproapele.

De menționat faptul că în perioada pascală pe întreg teritoriul republicii, se desfășoară mai multe concerte și festivaluri cu această tematică, iar  cele mai bune colective participă la gala laureaților Fetivalului cântecului popular pascal, care se organizează în fiecare an la Casa Radio.