Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:54, joi, 2 iunie, 2016

Prot. mitr. Octavian Moșin – 15 ani de slujire la Altarul Domnului

parintele-octavian-mosin-postul-cel-2202173145

Cu ocazia împlinirii celor 39 de ani de viață pământească și 15 ani de slujire la Altarul Domnului, adresăm Protoiereului mitrofor Octavian Moșin cele mai sincere și mai frumoase felicitări, urându-i să rămână și în continuare acel slujitor demn, corect și smerit, pe care am reușit să-l cunoaștem de-a lungul timpului.

Pe parcursul activității sale în cadrul Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, părintele Octavian s-a recomandat ca un preot înțelept, un teolog erudit și un om întotdeauna  gata să ajute celor aflați în nevoi și suferințe.

De mai mulți ani părintele Octavian s-a dedicat întru totul activității pastoral-misionare și didactice în cadrul Universității de Stat din Republica Moldova, unde a reușit să implementeze câteva programe de Master cu caracter creștin-ortodox.

Prin aceste calități ale sale a câștigat respectul confraților slujitori și al enoriașilor, cărora ne alăturăm și noi, rugându-ne Bunului Dumnezeu să-l înzestreze și în continuare pe vrednicul său slujitor cu credinţă nestrămutată, răbdare și voință pentru a lucra mai departe cu dragoste, înțelepciune și cumpătare la via Domnului.

Cu deosebită prețuire,

Direcția Mitropolitană