Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:27, joi, 5 septembrie, 2019

Mitropolitul Vladimir în discuție cu Excelența Sa domnul Oleg Vasneţov au subliniat contribuția reală a Bisericii Ortodoxe la viața societății și importanța tradiției creștine

Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove a primit în această după-amiază vizita, Ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse în țara noastră, domnul Oleg Vasneţov, cu care a întreținut un dialog cordial.

În cadrul întâlnirii a fost subliniată importanţa continuării relațiilor spirituale și culturale dintre Republica Moldova şi Federaţia Rusă, ca semn al bunei colaborări și al intensificării promovării valorilor creștine în contemporaneitate.

Atât Mitropolitul, cât și Excelența Sa domnul Oleg Vasneţov au subliniat contribuția reală a Bisericii Ortodoxe la viața societății și importanța tradiției creștine în păstrarea valorilor morale și educative.

De asemenea, ÎPS Vladimir a exprimat speranţa continuării şi aprofundării cooperării pe viitor în plan cultural şi spiritual, în domenii precum educaţia laică și teologică, comunicarea media, organizarea de expoziţii şi alte evenimente de promovare a Ortodoxiei în cele două ţări.

La final, Întâistătătorul a urat succes domnului Ambasador în misiunea sa diplomatică la Chișinău.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media