Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:32, marți, 30 aprilie, 2019

Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat Protoiereului mitrofor Andrei Boian, parohul bisericii „Minunea Sf. Arh. Mihail” din s. Rublenița, r. Soroca cu prilejul aniversării a 30 de ani de slujire clericală

În aceste zile luminate a Învierii Domnului, Protoiereului mitrofor Andrei Boian, parohul bisericii „Minunea Sf. Arh. Mihail” din s. Rublenița, r. Soroca aniversează 30 de ani de slujire preoțească. La acest moment de sărbătoare, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova  i-a adresat părintelui Andrei un mesaj de felicitare.

Preacucernice părinte Andrei,

La aniversarea a treizeci de ani de la hirotonia sfinției Voastre în înalta demnitate de sfințit slujitor al Bisericii, Vă apreciem nespus de mult eforturile depuse în aceste trei decenii pe tărâm duhovnicesc.

Ca o mărturie a eforturilor pe care le-ați depus de-a lungul timpului, stau respectul și prețuirea de care vă bucurați din partea confraților slujitori și a numeroșilor fii duhovnicești.

La această sărbătoare binecuvântată, de împlinire a 30 de ani de slujire sacerdotală, aflate sub semnul rodirii binecuvântate şi împlinite în statornica slujire la Altarul Domnului, Vă adresăm cele mai calde doriri de sănătate, pace, bucurie şi mult ajutor sfânt de la Dumnezeu în păstorirea numeroșilor fii duhovnicești.

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE