Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:45, luni, 3 mai, 2021

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat PS Episcop Anatolie, cu prilejul aniversării zilei de naştere

Preasfințitul Anatolie, Episcop de Cahul și Comrat aniversează, astăzi, 3 mai 2021, 71 de ani. Cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove a transmis un mesaj de felicitare pe care îl redăm în cele ce urmează:

Preasfinției Sale,

Preasfințitului Anatolie,

Episcop de Cahul și Comrat

 

Preasfinţia Voastră,

HRISTOS A ÎNVIAT!

În ziua în care Bunul Dumnezeu V-a învrednicit să ajungeţi cu cinste la cea de a 71-a aniversare din ziua naşterii, Vă aducem cele mai sincere și cordiale felicitări, însoţite de alesul nostru respect şi deosebita preţuire.

An de an, în această frumoasă şi importantă zi pentru Preasfinţia Voastră, Vă încredinţăm că suntem alături de Dumneavoastră prin rugăciunile pe care le înălţăm către milostivul şi atotputernicul Dumnezeu, pe care îl rugăm să Vă dăruiască cu toate cele bune şi de folos unei vieţi trăite pentru propăşirea credinţei şi îndrumarea credincioşilor pe calea mântuirii.

Astăzi, Vă adresăm cele mai calde şi fraterne urări de sănătate şi ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos să reverse în continuare asupra Preasfinției Voastre darurile Sale cele bogate!

Întru mulţi şi binecuvântaţi ani!

Cu aleasă preţuire şi frăţească dragoste în Hristos Domnul,

†  VLADIMIR,

Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove