Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

3:00, sâmbătă, 9 mai, 2020

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir adresat Prot. mitr. Nicolae Florinschi, cu prilejul aniversării a 60 de ani de viață pământească și 30 ani de slujire în calitate de paroh al comunității „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din

Protoiereul mitrofor Nicolae Florinschi aniversează, Duminică, 10 mai, 60 de ani de la naștere și 3o de ani de slujire în calitate de paroh al comunității „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din municipiul Chișinău. Cu acest prilej, ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove a transmis un mesaj de felicitare pe care îl redăm în cele ce urmează:

Preacucernicia Voastră,

Cu ocazia aniversării celor 60 de ani de viață pământească și 3o de ani de slujire în calitate de paroh al comunității „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din mun. Chișinău, Vă adresăm cele mai sincere și alese felicitări, dorindu-Vă să rămâneți și în continuare acel slujitor demn, corect și smerit, pe care am reușit să-l cunoaștem de-a lungul timpului.

Pe parcursul activității pastorale în cadrul Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, V-ați recomandat drept un preot înțelept, un teolog erudit și un om întotdeauna gata să ajute celor aflați în nevoi și suferințe.

Prin aceste calități ale sale ați câștigat respectul confraților slujitori și al enoriașilor, cărora ne alăturăm și noi, rugându-ne Bunului Dumnezeu Să Vă înzestreze și în continuare cu credinţă nestrămutată, răbdare și voință pentru a lucra mai departe cu dragoste, înțelepciune și cumpătare la via Domnului.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării în slujba Cuvantului lui Dumnezeu, pe care ați arătat-o pe parcursul vieții, să se pogoare în sufletul și în viața Sfinției Voastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate.

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE